Suami Sebak Tangkap Isteri Dengan Warga Asing, Kant0i Berduaan Dalam Kereta

Perkahwinan merupakan bentuk penyatuan dua hati yang dituntut dalam Islam yang mana wanita dan lelaki mula belajar untuk berkongsi kasih sayang dan pandangan tentang seluruh kehidupan mereka.

Namun, sejak kebelakangan ini, terdapat banyak ke$ kecur4ngan rumah tangga yang berlaku sehingga mendapat liputan media serta hanya dihebohkan dalam kalangan keluarga.

Bertanya tentang siapa yang perlu dipers4lahkan, ia tidak adil jika sepenuhnya kepada lelaki. Malah, ia juga turut berpunca daripada kedua-dua belah pihak.

Suami seb4k tangkap isteri cur4ng dengan warga asing

Bagaimanapun, terdapat sebuah insiden mengenai kecur4ngan turut berlaku apabila seorang lelaki berjaya menangkap isterinya yang dikatakan curang bersama seorang lelaki warganegara asing.

Menerusi perkongsian daripada seorang pengguna TikT0k bernama iejadrunner, kelihatan orang ramai sedang mengerumuni sebuah kenderaan serta ditambah situasi penuh ketegangan.

Difahamkan, ketegangan berlaku apabila seorang suami telah men4ngkap isterinya yang ketika itu sedang leka berdua-duaan di dalam sebuah kereta di kawasan parkir.

Kej4dian yang dipercayai berlaku di Bukit Rambai, Melaka itu menyeb4bkan si suami tidak dapat menahan perasaan mar4hnya sehingga bert1ndak menengk1ng perbuatan terkvtuk isterinya.

Lebih menyayat hati, si suami juga sempat memetik situasi hubvngan mereka yang kini mempunyai anak, namun si isteri seakan-akan tidak memikirkan tentang perkara itu.

Sedar perbuatan mereka diketahui, si isteri bersama ‘buah hatinya’ hanya berdiam kaku tanpa berkata apa-apa manakala lelaki warga asing itu seakan-akan merayu untuk dilepaskan.

Netizen beri pelbagai reaksi

Bagaimanapun, punca sebenar kejadian masih tidak diketahui dan berharap agar netizen tidak mudah mencetuskan pelbagai persepsi sehinggalah perkara sebenar diungkapkan.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Kredit: TikTok iejadrunner dan Pen Merah

Sumber: Oh media

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*