Anak Bongsu Baru Berumur 9 Bulan, Jamal Abdillah Umum Isteri Mengandung Lagi

Selepas Azura, Jamal Abdillah Bakal Namakan Anak Lelaki 'Zek' – “Saya Bakal Timang  Anak Lelaki 3 Bulan Lagi…” | Gempak

Selepas Azura, Jamal Abdillah Bakal Namakan Anak Lelaki 'Zek' – “Saya Bakal Timang Anak Lelaki 3 Bulan Lagi…” | Gempak

Penyanyi lagenda tanah air, Datuk Jamal Abdillah memberitahu bahawa dia sedang menghitung hari untuk menimang cahaya matanya yang kelima.

 

Bakal menimang anak kelima

Menurutnya lagi, kini kandungan isterinya, Datin Zai Izzati Khiruddin sudah berusia 12 minggu dan dia menaruh harapan yang besar jika cahaya mata kelimanya itu merupakan anak perempuan.

Alhamdulillah (isteri) akan berpangkat sarjan, tiga calit nanti. Nak dapat satu lagi jadi tiga orang (anak).

Saya sudah ada tiga anak lelaki, seorang saja perempuan. Jadi nak lagi cahaya mata perempuan. Apa pun alhamdulillah dengan rezeki yang Allah bagi.

Ujarnya, mereka bakal menimang cahaya mata pada Februari 2022 dan isterinya turut berasa gembira dengan kehadiran bakal anak kelimanya itu.

Meskipun jarak umur 27 tahun, namun mereka telah membuktikan bahawa ia bukan penghalang untuk mengecapi kebahagian dalam rumah tangga.

Difahamkan, rumah tangga penyanyi berusia 63 tahun ini bersama isterinya diserikan dengan dua cahaya mata iaitu Nur Azura Yamani, 20 bulan dan El Issac Yamani, 9 bulan.

Dalam pada itu, Datuk Jamal Abdillah mempunyai dua cahaya mata lelaki iaitu Osama Yamani dan Ahmad Zaki menerusi perkahwinannya yang terdahulu. Kini, mereka mengikuti jejak langkahnya menceburi bidang nyanyian.

Sumber : Kosmo

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*