Setelah Ibu Aiman Tino Kecoh Anaknya Menghilang, Fara Hazel Pula Minta Netizen Jangan Sibuk Kecam

Penyanyi, Aiman Tino dipercayai sudah pulang ke pangkuan keluarganya di Kuala Kubu Baru, Selangor bagi menyelasaikan kontroversi yang telah berlaku semalam.

Terbaru, kakak kepada pelantun suara ‘Ku Rela Dibenci’ ini iaitu, Fara Hezel memohon netizen supaya berhenti memberi kecaman terhadap keluarganya.

Netizen relax eh

Menerusi Instagram Story, Fara Hezel berharap netizen berada dalam keadaan yang tenang dan menghentikan segala kecaman terhadap Aiman dan seluruh ahli keluarganya. Tambah Fara, setiap individu mempunyai keluarga di dalam dunia ini.

Oleh itu, dia berharap netizen tidak terlalu menilai mengenai keluarganya lebih-lebih lagi selepas apa yang berlaku. Lebih baik, masing-masing menjaga hal sendiri ujarnya lagi.

Dah tak kuat?

Sementara itu, Aiman turut memuat naik satu posting beserta kapsyen ‘ Gang, aku tak dah tak kuat’. Posting tersebut ternyata mencuri perhatian ramai dan mereka mendakwa penyanyi tersebut tidak kuat untuk menghadapi situasi yang sedang berlaku.

Terdahulu, Aiman memaklumkan bahawa salah faham yang berlaku itu berpunca daripada dirinya sendiri.

Dia turut mengakui sikap sambil lewanya itu telah memberi kesan terhadap diri, keluarga dan kerjayanya sebagai anak seni. Malah, dia turut mengeaskan bahawa perkara yang berlaku tidak mempunyai kaitan dengan mana-mana pihak seperti yang didakwa ibunya sebelum ini.

Sumber: Fara Hezel & Aiman Tino via OH BULAN

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*