Aman Ra Curang, Isteri Dedah Pernah Melutut Merayu Agar Kembali Kepada Keluarga.

Tiada angin tiada rlbut, tiba-tiba sahaja nama penyanyi rap terkenal menjadi sebutan selepas seorang wanita dipercayai isterinya didkwa memuat naik beberapa luahan di IG story berkenaan mas4lah rumah tangga mereka.

Perkara tersebut diperoleh menerusi Instagram @thekaripop apabila mendedahkan bebebrapa posting IG story wanita tersebut yang merujuk kepada kelakuan suaminya yang dipercayai mempunyai hubungan lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KariPop (@thekaripop)

 

Tinggalkan anak berminggu2 masa PKP pertama?

 

Dah 4 kali lafaz cer4i?

Dalam luahan tersebut juga, wanita itu ada menyebut bahawa suaminya telah melfazkan cer4i berikutan ada perempuan lain dalam kehidupan penyanyi tersebut.

Kon0n nak selesai mas4lah, tapi tiba2 kata nak kahwin

 

Selain itu, wanita berkenaan juga ada menyebut bahawa dia telah merayv kepada suaminya agar mengambil tahu tentang keluarga kerana ketika itu dia berada dalam pntang selepas melahirkan anak.

Namun, usahanya sla-sla selepas suaminya memaklumkan akan berkahwin dengan ‘perempuan itu’ pada 10/8.

Walau bagaimanapun, pendedahan tersebut masih belum mendapat penjelasan daripada kedua-dua belah pihak kerana posting yang dibuat oleh isteri penyanyi tersebut tidak menyebut nama suaminya.

 

Namun, diharap rumah tangga mereka dalam keadaan baik-baik sahaja memandangkan pasangan tersebut mempunyai dua orang anak kecil yang memerlukan kasih sayang.

Sumber: @thekaripop

Via ohmymedia

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*