Ibu kandung Arwah Pernah Dapat Rawatan Psiki4tri – Polis

Berikutan kemat1an kanak-kanak lelaki yang dipercayai dide.r4 dalam kejadian di Taman Krubong Jaya kelmarin, pihak polis mendedahkan ibu kandung mangs4 pernah mendapatkan rawatan pak4r psiki4tr1.

Memetik laporan Astro Awani, Ketua Jabatan Sia4satan Jen4yah negeri, Asisten Komisioner Mohd Sukri Kaman membuat kenyataan tersebut hari ini.

Bagaimanapun, suspek berusia 32 tahun itu hanya mendapatkan rawatan biasa dan bukan disahkan sebagai pes4kit m3nt4l.

“Ya svsp3k pernah mendapatkan rawatan, tetapi sudah lama iaitu pada tahun 2019 lalu.
“Rawatan itu diterima di Hospital Melaka dan hanya rawatan biasa yang mana wanita itu tidaklah (ment4l) seperti didakwa,” katanya.

Terdahulu, pasangan suami isteri direman tujuh hari dipercayai mender.4 mangs4 berusia tujuh tahun itu selepas pihak polis menerima panggilan daripada bapa tiri yang mengatakan anaknya lem4s dalam tong air.

Bagaimanapun, hasil siasatan polis mendapati may4t mangs4 ada kesan leb4m dan kecedera4n di beberapa anggota badan.

Mengulas lebih lanjut, Mohd Sukri menasihati masyarakat untuk menghentikan segala bentuk spekulasi yang boleh mengelirukan orang ramai dan mengganggu penyiasatan pihak berkuasa.

Sebelum ini, kisah mangsa yang dikenali sebagai 4mir pernah tular pada Oktober lalu apabila keluarga angkatnya terpaksa menyerahkan semula kanak-kanak malang itu kepada ibu kandungnya.

Sumber: Astro Awani (Shuhada Abdul Kadir)

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*