Kecoh Artis Nasyid Tawar Urutan ‘Batin’, Suhaimi Saat Mengaku Dan Cerita Kisah Sebenar.

 

Semalam kecoh apabila portal BeautifulNara ada berkongsi kisah seorang selebriti lama dilaporkan ada menawarkan perkhidmatan berurut di laman mencari pasangan, Grindr.

Terbaru, bekas penyanyi nasyid iaitu Suhaimi Saad sepertinya telah mengakui bahawa dialah gerangan yang disebut di dalam artikel tersebut. Malah dia mengakui ada menawarkan khidmat berurut di aplikasi berkenaan namun tidaklah ke arah songsang.

suhaimi saad

Malah dalam satu entri lain, lelaki ini mengatakan bahawa dia tidak langsung menawarkan perkhidmatan tidak senonoh seperti yang didakwa oleh individu tersebut.

“Kau datang mintak nak isap. Orang tu dah jawab dia tak buat sebab dia tukang urut. Kau balas dengan rasa hampa. Bila dia letak harga, kau pergi tularkan dan cakap dia tawar khidmat isap ko**.”

suhaimi saad
Sepertinya Suhaimi Saad turut membahasakan individu yang menyebarkan itu sebagai seorang yang menghimpun dosa sahaja. Katanya, dia hanya akan semakin naik walaupun cuba dijatuhkan.
suhaimi saad
Pada pendapat korang?

Artikel sebelum :

Selebriti Lama Didakwa Tawar Perkhidmatan Urut Di Platform Cari Pasangan?

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba seorang pembaca BeautifulNara mengirimkan satu ‘berita’ yang mendakwa bahawa seorang selebriti lama menawarkan perkhidmatan urut di beberapa platform termasuk aplikasi mencari pasangan.

Menurut individu ini, dia menjalankan misi untuk menjejaki selebriti itu dengan mendekati hotel yang didudukinya semasa di Terengganu. Daripada apa yang ditulis, dia menawarkan perkhidmatan berurut penuh berharga RM50 manakala ‘batin’ pula adalah pilihan pelanggan sendiri.

selebriti tawar khidmat urut

Walaubagaimanapun, selepas didedahkan oleh individu tersebut, selebriti itu mula marah dan mengatakan bahawa dia akan memaklumkan hal ini kepada pihak bertanggungjawab.

selebriti tawar khidmat urut

Malah selebriti itu turut meluahkan segalanya di laman media sosialnya namun tidak berkongsi mengenai perbualannya dengan individu tersebut di aplikasi mencari pasangan itu.

selebriti tawar khidmat urut

selebriti tawar khidmat urut

Tak cukup dengan itu, individu tersebut turut menghantar mesej ketika selebriti itu berada di Kota Bharu. Namun akaunnya di platform itu telah disekat sebelum selebriti tersebut memuat naik tangkapan skrin mesej itu dan dikongsikan di laman media sosialnya.

selebriti tawar khidmat urut

selebriti tawar khidmat urut

Daripada perkongsian terakhir ini, sepertinya lelaki itu juga menawarkan perkhidmatan selain daripada urutan. Hmmm…

SUMBER : Facebook Suhaimi Saad / beutifulnara

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*