Rebecca Nur Islam Hadir Parti Kostume Dengan Rambut Palsu, Tutup Ruang Komen Takut Di Kecam

Baru-baru ini pelakon berhijab, Datin Rebecca Nur Al Islam Ahmad, atau lebih selesa digelar sebagai Becca ada memuat naik gambarnya memakai rambut palsu berwarna merah di laman sosial Instagram.

Walaupun dia sebenarnya memakai tudung ‘inner’ hitam di dalam, namun penampilan itu pasti mengejutkan warganet yang rata-rata mengenali dirinya sebagai seorang wanita yang manis berhijab.

Menerusi acara yang dihadiri, pelakon berusia 34 tahun itu turut menyertai ‘game’ mencari suami. Terdapat video dirinya sedang bermain aktiviti tersebut yang dimuat naik untuk pengikutnya.

Seakan-akan tahu aksi berkenaan akan mengundang kecaman, dia bertindak menutup fungsi komen di ruangan posting video tersebut.

Dalam video itu, matanya ditutup sambil menyentuh sedikit pada bahagian wajah beberapa orang lelaki untuk membuat pilihan di antara jejaka-jejaka tersebut, mana satu suaminya yang sebenar.

Difahamkan, dia menghadiri sebuah majlis hari jadi bertemakan kostum dan tampil dengan watak superhero Black Widow lengkap dengan rambut palsu.

Terdahulu sejak berumah tangga dengan Datuk Nor Azam Sulaiman, Becca sudah jarang muncul di kaca televisyen mahupun menghiasi muka-muka akhbar dan majalah tempatan mahupun dalam drama atau filem.

Sumber: Instagram Rebecca Nur Al-Islam , Cari Forum/ OMM

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*