Bukan Ibu Tunggal, Gadis Dakwa Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya Berkahwin 2 Tahun Lalu

Seorang gadis di laman sosial Twitter yang menggunakan nama @lolaalhabshee mendakwa pelakon dan penerbit, Datuk Ziela Jalil telah mendirikan rumah tangga dengan bapanya.

Perkara itu dikongsi selepas sebuah portal menerbitkan satu artikel mendakwa seorang pelakon dan penerbit tahun 80-an telah bergelar isteri kedua selama hampir dua tahun.

Menurut @lolaalhabshee, dia tidak mengetahui bagaimana perkara tersebut dided4hkan namun mendakw4 itu adalah kisah sebenar memandangkan gambar bapanya ditunjukkan dalam artikel berkenaan.

“Bapa saya berkahwin dengan Ziela Jalil. Dia seorang bapa yang baik, menyayangi anak-anak dan ibu saya. Kami sekeluarga juga menerima mama Ziela dan keluarganya,” tulis gadis itu.

Memetik laporan Beautiful Nara, beberapa sumber yang dipercayai melaporkan penerbit itu berkahwin dengan seorang lelaki berpangkat Dato’ kira-kira dua tahun lalu.

Bagaimanapun, sehingga kini tiada sebarang pended4han yang dibuat mengenai kebenaran perkara tersebut daripada pihak Ziela sendiri.

Terdahulu, suaminya Tan Sri Megat Junid Megat Ayub meningg4l duni4 akibat kans3r prost44t pada 24 Januari 2008 dan meneruskan kehidupan bersama dua anaknya iaitu Puteri Julia Nabilah dan Megat Jufri Nasrullah serta anak angkat Ibrahim Junid.

Sumber: Twitter @lolaalhabshee , BeautifulNara

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*