Jalan Berlubang, Khairy Jamaluddin Jatuh Basikal Masuk Dalam Parit.

Kuala Lumpur : “Terima kasih kepada rakan-rakan yang bertanya. Alhamdulillah Khairy Jamaluddin hanya alami keced3r4an kecil dan tiada yang serius,” demikian ciapan Setiausaha Akhbar Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Raja Syahrir Raja Abu Bakar di Twitter.

Ciapan itu dimuat naik kira-kira sejam lalu bagi memaklumkan perkembangan terkini Khairy selepas Ahli Parlimen Rembau itu memuat naik gambar kesan calar di dahi, hidvng di ruangan Instagram Story (IG Story).

Image may contain: 1 person, outdoor, text that says 'khairyki1 chairykj hairyki Bηt hairyki 9m Pothole hit a pothole and landed ditch during my ride. Ditch'

Menerusi perkongsian di IG Story itu, Khairy turut meletak kapsyen ringkas menyatakan kec3deraan dialami disebabkan terlanggar lubang ketika menunggang basikal hingga menyebabkannya terjatvh ke dalam parit.

Beliau turut memuat naik gambar lubang dan parit terbabit di ruangan yang sama tetapi tidak dinyatakan di mana lokasi kejadian berlaku .

Perkongsian di Twitter pula mendapat perhatian pengikutnya dengan rata-ratanya mendoakan supaya Khairy dalam keadaan baik.

 

komen netizen

 

sumber : hmetro

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*