“Teringat dia khatam Quran Ramadhan hari tu” – Gambar S3ksi Nor Danish Di Kecam

Di saat ini kita dapat melihat ramai orang yang sudah mula melancong ke serata negeri di dalam Malaysia walaupun kini kita masih lagi di dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di beberapa negeri.

Namun itu tidak menghlang untuk orang ramai menghabiskan sisa 2020 dengan berkunjung ke beberapa tempat yang menarik, tetapi masih tetap mematuhi garis panduan yang telah ditetapkan.

Nampaknya foto pelakon cantik Nora Danish ketika menyambut hari lahir sahabat baiknya di Pulau Langkawi telah dikec4m hebat oleh netlzen.

Foto tersebut menunjukkan Nora sedang memakai gaun berwarna hot pink pras lulut dan mendedahkan kulitnya yang putih melepak itu.

Di ruangan komen foto tersebut telah dibanjiri dengan kec4man dan teguran daripada netlzen yang kurang senang melihat ibu kepada dua cahaya mata itu berpakaian sebegini.

Dalam masa yang sama, ada juga yang mengaitkan pakaian Nora dengan videonya yang dimuat naik pada Mei lalu.

Video yang dimaksudkan menunjukkan Nora menitiskan air mata selepas selesai khatam membaca Al-Quran pada 10 malam terakhlr Ramadan tahun lalu.

Namun sebagai seorang selebriti yang profesional dan tidak mahu mer0sakkan mood bercutinya, Nora langsung tidak membalas sebarang komen negatlf dan meneruskan percutiannya seperti biasa.

Sumber foto: Instagram Nora Danish

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : HOT.FM