Nadia Brian Cakap Muizz Banyak Karenah, Sekali Muizz Bongkar Lagi Perangai Nadia Brian..

 

Isu pergolakan rumah tangga pelakon cantik jelita, Nadia Brian dan suami, Muizz Nasruddin telah menjadi bualan hangat netizen di media sosial. Malah, sebelum ini, Muizz sendiri telah mengeluarkan kenyataan dengan mendakwa bahawa isterinya itu berlaku curang.

Terbaru, Muizz telah memuatnaik beberapa status di Instagram Story meluahkan perasaan kurang senang didakwa ditujukan kepada isterinya.

 

‘Aku tak pernah paksa kau masak’

Menerusi perkongsian tersebut, Muizz mendakwa dia seperti tidak mahu menceritakan masalah rumah tangga yang dialami olehnya. Tetapi dia seakan ‘terpaksa’ membuka mulut kerana dipercayai sudah ‘hilang sabar’ dengan kenyataan Nadia.

Menurut Muizz, dia mendakwa tidak pernah menyuruh atau memaksa Nadia untuk membuat kerja rumah dan dipercaya tidak pernah berkasar dengannya. Malah dia juga dikatakan sudah menjalankan tanggungjawabnya memberi nafkah. Oleh itu, dia tertanya-tanya apakah yang membuatkan Nadia begitu ‘terseksa’.

‘Stop posting lies’

Sementara itu, Muizz juga mendakwa dia tidak pernah ‘gila glamour’. Oleh hal yang demikian, Muizz dipercayai meminta Nadia agar berhenti mengeluarkan kenyataan berunsur ‘fitnah’ tentang dirinya supaya dia juga boleh berhenti menceritakan kepada ramai mengenai diri Nadia yang sebenar.

Sumber: Muizz Nasruddin

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*