Tertek4n Bercerai Dengan Isteri Punca Sebenar Bapa Tergamak T1kam Anak Sendiri.

Subang Jaya: Lelaki yang menik4m anak perempuannya berusia 18 bulan hingga p4rah di Taman Puchong Permai di sini, semalam dipercayai mengalami t3kanan perasaan selepas berpis4h dengan isteri.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Abd Khalid Othman berkata, susp3k yang juga pekerja kedai aksesori kenderaan berusia 27 tahun itu dikatakan berc3rai dengan isterinya menyebabkan dia mengalami tek4nan perasaan.

“Hasil uji4n saringan awal air k3ncing dilakukan terhadap suspek mendapati dia p0sitif d4dah meth4mphetamine,” katanya ketika ditemui di Subang Perdana di sini, hari ini.

Abd Khalid berkata, dalam pada itu mngsa dipindahkan dari H0spital Serdang ke Hpspital Kuala Lumpur (HKL) untuk menjalani pemb3dahan, malam tadi.

“Mngsa dilaporkan dalam keadaan stabil selepas selamat menjalani pemb3dahan di HKL, namun masih ditempatkan di Unit Raw4tan Rapi (ICU) hospital berkenaan.

“Susp3k kini dir3man selama lima hari bermula hari ini hingga 17 Disember ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 326 Kanun Kes3ksaan,” katanya.

Sementara itu, seorang jiran berkata dalam kejadian kira-kira jam 4 petang itu, dia mendengar bunyi ketukan kuat pada dinding rumah susp3k di flat berkenaan sebelum melihat nenek mngsa mundar-mandir di hadapan rumah.

Wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Azie, 30-an, berkata, ketika kejadian dia bersama anak-anaknya sedang menonton televisyen sebelum terdengar bunyi ket-ukan kuat pada dinding dari rumah sebelah.

“Pada mulanya, saya mengingatkan bunyi itu adalah bunyi jiran sedang bertukang. Namun tidak lama kemudian, saya melihat jiran (ibu susp3k) dalam keadaan pa’4nik di luar rumahnya.

“Dia (jiran) memaklumkan anak lelakinya meng4muk lalu mengh4launya keluar rumah sebelum mengunci pintu dari dalam. Ketika itu, dia tidak memaklumkan apa yang berlaku sebenarnya (kejadian tik4m).

“Beberapa minit kemudian, anggota polis serta bomba datang dan meminta lelaki itu membuka pintu, namun dia enggan menyebabkan pihak polis terpaksa mem3cah pintu rumah berkenaan,” katanya ketika ditemui di rumahnya.

Azie berkata, polis kemudian men4han lelaki berkenaan dan membawa bayi berkenaan yang dalam keadaan berlumuran d4rah keluar dari rumah.

“Saya mengenali keluarga itu selepas tinggal di sini sejak tiga tahun lalu. Saya difahamkan bayi berkenaan tinggal bersama bapanya selepas lelaki itu berc3rai dengan isterinya kira-kira dua tahun lalu.

“Sepanjang tempoh itu, bayi berkenaan dijaga oleh neneknya. Ibu suspek ada memberitahu bahawa anaknya menjadi p4nas b4ran selepas berc3rai dengan isterinya,” katanya.

Bayi ditik4m bapa st4bil selepas jalani pemb3dahan

Kuala Lumpur: Bayi perempuan 18 bulan yang par4h ditik4m bapa di Puchong Permai, Subang Jaya, semalam selamat menjalani pemb3dahan.

Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Perub4tan) Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Datuk Dr Rohaizat Yon berkata, mangsa di bawa ke Jabatan Kec3masan Hospital Serdang semalam.

“Pesakit kemudian dirujuk ke Hospital Tunku Azizah (Wanita dan Kanak-Kanak) untuk menjalani pemb3dahan dan dalam keadaan stabil.

“KKM akan terus membuat pemantauan rapi dan memberikan raw4tan yang diperlukan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Dalam kejadian jam 4 petang semalam, mngsa ditik4m bapanya yang dipercayai kurang siu-man di rumah mereka.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Abd Khalid Othman dilaporkan berkata, suspek berusia 27 tahun dikatakan meng4muk secara tiba-tiba dan bertindak menik4m anak perempuannya itu.

Katanya, sepasukan polis yang menerima maklumat daripada ahli keluarga mngsa kemudiannya bergegas ke lokasi dan berjaya men4han susp3k.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*