Fattah Anas Menangis Kongsi Cerita Mimpi , Bapa Maklumkan Ada Pihak Yang Hantar Sihir Sehingga Jadi Begini..

MALAYSIA: Ilmu hltam, atau lebih dikenali sebagai slhir dalam Al-Quran merupakan satu perbuatan yang amat dikvtuk dalam Islam. Semua bentuk slhir dihar4mkan memandangkan asas keglatan ini melnggr prinsip-prinsip Islam. Sebagai Muslim, kita percaya hanya Allah SWT yang mempunyai kekuasaan untuk merubah takdir dan membentuk kehidupan kita. Sihlr menghapvskan konsep ini dengan memberi kuasa kepada manusia untuk menentukan takdirnya. Ini bererti dia menduakan Allah.

Dek has4d dngki dan cembvru dengan kebahagiaan orang lain, ada yang tergmak menggunakan cara halvs atau ilmu hltam semata-mata mahu melihat orang itu menderlta. Seperti yang dial4mi oleh seorang individu ini apabila dia dan keluarga terpksa menderlta selepas terk3na buatan manusia yang tidak berhati perut. ‘Jadi cukup lah tu’

Allah maha kuasa. Demi Allah, yang baik baik hanya untuk Dia, yang hlna tu saya. Ampunkan saya jika sakltkan hati kamu, pen4t aku tanggung, pen4t aku bawa. Tutup pen4t ni dengan senyuman untuk orang lain. Hlnanya lagi, ye tak apa. Memang hlna, saya terima.

Macam-macam dah kena, saklt memang saklt. Habis? banyak dah abis, abis daaa. Jadi cukup lah tu. Mohon, mer4yu demi Anas dan Aneesa. Keslan Anas, keslan Aneesa. Depa kena templas tu, depa nampak templas ni. Keslankanlah dekat depa. Takpe, ni kita rehat pej4m mata. Jap lagi buka mata, kita senyum macam biasa. Please.

Menerusi perkongsian yang dimuatnaik oleh bapa kepada Fattah Anas iaitu seorang kanak-kanak yang pernah viral pada suatu ketika dahulu di Instagram, memaklumkan bahawa dirinya kini sedang ‘menderlta’ dipercayai angkara perbuatan slhir. Dalam kesempatan itu, bapa Anas meluahkan rasa terkil4n kerana ada inidividu yang sanggup berbuat demikian. Selain itu, dia sempat memohon maaf sekiranya ada menggurlskan hati mana-mana pihak.

Bercerita lanjut tentang perkara itu, bapa Anak mengakui bukan dirinya sahaja yang menanggvng derlta sebaliknya anak-anaknya juga turut terima templas. Sementara itu, individu ini mer4yu agar mereka yang terlibat supaya berhenti melakukan perbuatan terkvtuk ini.

‘Allahu, minta dijauhkan’

Bagaimana pula kita memelihara diri dari terkena slhir, atau keluar dari mant3ra ini? Dua surah terakhir dalam Al-Quran, iaitu surah Al-Falaq dan Surah An-Nas telah diturunkan khusus untuk menghindari dari terkena slhir.

Yang paling utama, teguhkan iman kepada Allah SWT dan kepada Rasullulah SAW. Lazimkan membaca Al-Quran dan ini akan melindungi diri dari terkena sihlr.

Selain itu beliau turut berkongsi video di mana Anas menceritakan mimpi beliau yang membuat beliau sebak..

Sumber: Fattahanas_boyyeah Via Oh Bulan

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*