Rupanya Aliff Syukri Ada Kongsi Cerita Wani Potong Usus Dalam FB, Dia Mula Rasa Ada Orang ‘Cucuk’ Wani

Nurul Airawani Nazira Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Wani Comel, 23, mendakwa dirinya seperti ditipu selepas tidak mendapat sebarang faedah dan bayaran seperti yang dijanjikan.

Menurut Wani, dia telah didatangi seorang usahawan kosmetik sekitar Ogos tahun lalu untuk melantik dirinya sebagai duta sebuah prroduk pelangsingan badan tetap;i saya perlu menjalani pembedahan pada bahagian perut terlebih dahulu.

Wanie sebenarnya menjalani pemb3dahan usus dan disebabkan itu dia boleh berjalan. Ini semua telah dirancang oleh pihak Aliff Syukri sendiri.Apa yang netizen nampak di media sosial sebenarnya tidak benar.Ada beberapa perkara lagi yang diajukan oleh Wanie dan peguam beliau terutama bagaimana Wanie telah diabaikan tidak seperti apa yang pihak Dato Aliff janjikan.Sebelum ini rata rata netizen percaya bahawa Wanie berjaya berjalan disebabkan oleh produk kurus Dato Aliff Syukri.

Tidak Berdiam diri pasal isu ini, Dato Aliff Syukri tampil buka mulut berikan bukti yang dia tidak pernah menipu atau manipulasi Wani Comel. Aliff berikan bukti dimana dia memang tanggung semua rawatan Wani dan menyuruh Wani fikir semula sebelum bertindak menyamannya. Berikut merupakan penerangannya:

Saya dah lama bgtau dalam facebook saya yg saya buat bariatic pada @wani.chomel atas nasihat Dr……saya siap post pada tarikh 19 ogos 2019…. (doctor tu pun posting).

Saya sertakan screenshot dari google dan gambar @wani.chomel di hospital…….Benda dah lama kenapa la baru nak cerita….ketinggalan ke awak…lain kali nak kenakan orang research habis2 ok…jangan separuh jalan….

Ni saya cerita sikit je tau..nak tau details semua voice dan agg kita tunggu isnin ni dan apa tindakan yg bakal saya ambil kepada mereka yg x habis2 ambil kesempatan utk menjatuhkan saya…..penatlah layan orang2 ni…saya nak niaga tau….saya tak kacau orang.

Kepada wani terima kasih byk2…..awak nak saman saya ? Kerjalah adik wani sayang oii..dah boleh jalan carilah rezeki…orang lain kerja siang malam pagi petang dik cari rezeki utk keluarga,awak nak harap duit bantuan sampai bila?

Sepanjang rawatan,kos semua saya tanggung,bayar coach theraphy kaki ….makan,tempat tinggal semua saya yg tanggung… seposen pun x minta duit awak adik wani…jadi jangan menagguk di air yg keruh…. (kita lihat siapa yg kena saman?) dan rasa yee korang tau kot siapa cucuk si @wani.chomel ni kann.. korang rasa siapa??

Apa-apa pun kita tunggu sahaja penjelasan tentang perkara ini, semoga tiada kes aniaya berlaku, mungkin ini hanya salah faham atau Aliff Syukri ada penjelasan yang rasional.

Tambah gadis berasal dari Jerantut, Pahang itu, segala rekod kesihatan selepas dia menjalani pembedahan bagaimanapun dipegang pihak usahawan tersebut dan dia tidak mengetahui status serta tindakan lanjut yang perlu dilakukan.

Netizen mula membuat spekulasi bekas PA Aliff Syukri , Kak Mel yang cucuk wani

Kredit: IG Aliff Syukri

Artikel By: AwattSyeikhh Network

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*