Puteri Aishah Terpaksa Di Bedah Kerana Jari Luka Terkena Pisau.

Kuala Lumpur: Pelakon Puteri Aishah, 26, selamat menjalani pembed4han di jari kelingkingnya selepas mengalami kemal4ngan kecil ketika sedang memasak, kelmarin.

Aishah atau nama sebenarnya Puteri Aishah Sulaiman berkata, ketika sedang memasak, dia terp0ton3 bahagian art3ri pada jari berkenaan.

PUTERI Aishah selamat menjalani pembedahan semalam.

“Alhamdulillah, pembedahan berjalan lancar semalam (kelmarin). Terima kasih kepada yang mendoakan saya. Saya secara tidak sengaja terpot0n3 jari semasa memasak semalam hingga terpvtus arter1. Itulah yang doktor cakap kepada saya.

“Saya tidak boleh menaip banyak sangat. Seperti anda lihat, satu tangan berbalut dan satu lagi ada jarvm. Saya tak boleh balas semua mesej doa anda semua,” katanya.

Terdahulu, pelakon filem Pulang itu dimasukkan ke sebuah pusat perubatan swasta selepas berikutan kecederaan itu.

Pengurusnya, Iman Tang memaklumkan jari kelingkingnya terkoy4k selepas terkena h1risan pis4u pada kejadian petang kelmarin.

Ketika kejadian, Puteri mahu memotong buah. Mungkin disebabkan buah terlalu keras dan pis4u pula licin, dia terhiris jari kelingking sebelah kiri hingga terkoy4k dan mengalirkan banyak d4r4h.

Mengikut laporan doktor, kecederaan di jarinya agak serius dan bagi mengelak kesan jangka panjang, Puteri perlu menjalani pembedahan segera.

Komen lucu netizen

sumber : hmetro

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*