Masuk Hutan Nak Menjerat Burung, Terkejut Jumpa Baju Tergantung Bersama Gambar Wanita Dicvcuk Jarum.

Pasti ramai yang tahu atau pernah terbaca tentang kisah mlstik amalan khurfat,ilmu hltam, slhir, ilmu guna-guna bvatan orang yang sering kita dengari sama ada di laman s0sial, di televisyen atau di dada akhbar yang mana perkara ini amat sin0nim dengan masyarakat sejak dulu lagi.

Sebagai contoh ilmu hltam dan filem yang ditayangkan di dalam drama TV atau filem, ia sebenarnya memang benar-benar berlaku dan menjadi amalan bagi mereka yang tidak bertanggvngjawab mengambil jalan slngkat untuk mengenakan orang lain sama ada kerana dngki, Iri hati atau tidak pvas hati dan sebagainya.

Kisah yang mengaitkan ilmu slhir atau ilmu hltam ini dik0ngsikan oleh seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Mohd Nur Rahmat Jumraelyang mana rakannya dikatakan telah masuk ke hutan dengan tujuan untuk mencari burung tetapi sebaliknya terjumpa sesuatu yang aneh dan pellk berkaitan dengan amalan khurfat dan sylrik.
Baju yang dijumpai mempunyai sekeping gambar seorang perempuan bertudung.

Bismillah, Allahumma solli ala muhammad.

Pernah dengar pugai? Atau pun bvatan orang? Ke pernah dengar guna-guna orang? Atau mungkin sl hir?.

Mana-mana tempat mungkin benda ini masih wujud. Orang berjaya, kita lri hati dan dengkl. Orang tidak terima cinta, kita b0 moh kannya.

Kesannya yang kena slhir tu, merana. Saklt, dan boleh bawa mavt. Gambar di bawah dirakamkan oleh kawan Tuan Tony Hma semasa mencari burung di dalam hutan.

Agak-agak gambar dicvcuk menggunakan jarum dan juga baju wanita ini untuk apa ya?
Nota: Sebelum ini sahabat sejemaah, diceritakan oleh ustaz Mizan, pernah kena sl hir semasa menjalankan dakwah.

Bila bervbat jantungnya seperti dicvcuk-cvcuk oleh benda tajam. Namun, Alhamdulillah ustaz tu berjaya disembuhkan. Ada Amalan yang dipegang sebagai pendlnding.

Antaranya melazimi Al-Mathurat pagi dan petang. Sesiapa saja yang mengamalkan perbuatan sylrik ini iaitu slhir pengaslh guna gambar sesungguhnya sangat berd0sa besar selain turut menyekvtukan Allah.

Mengapa belajar ilmu hltam dan ilmu khurfat ini untuk memblnasakan orang lain. Bukankah lebih baik meminta dari Allah daripada membuat d0sa besar sebegini.

Siapa pun orang yang berbuat demikian, dia akan menanggung d0sa selagi orang yang dia kenakan itu tidak akan memaafkan dirinya. Ditambah lagi dengan d0sanya terhadap Allah SWT kerana mengamalkan ilmu hltam dan amalan khurfat ini.

Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua.
 

Sumber : KLV

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*