“Aku nak makan.. kau melalak sakit telinga aku”- Lelaki Simbah Air Dalam LIVE Founder Tampil Beri Penjelasan

Tular di media sosial satu video LIVE dimana seorang founder produk yang digelar EEIN telah disimbah dengan air dan dikasari ketika dia sedang buat LIVE di kedai makan.

Video tersebut menjadi tular dalam tempoh yang singkat. Siapa yang mengikuti LIVE tersebut pasti terkejut dengan kejadian tersebut.

Ada yang mengatakan ianya adalah gimik dan marketing sahaja tetapi dari raut wajah dan waktu kejadian kami rasa perkara itu benar benar berlaku.

 

Nama beliau lebih dikenali sebagai EEIN atau Dato Seri Muhammad Solihin adalah seorang founder produk kosmetik dan makanan kesihatan.

Vldeo yang dimuatnaik di laman twltter itu menjadi tuIar sejak semalam dan telah dik0ngsi lebih 2600 pengguna medla s0siaI yang lain.

LELAKI YANG SIMBAH AIR TAMPIL BERI PENJELASAN

Lelaki bernama Ridhuan Wan adalah yang telah menyimbah air kepada founder tersebut. Dia membuat satu video penjelasan untuk memberitahu sebab kenapa dia buat demikian.

Dia beritahu bahawa sebelum kejadian simbah air, dia telah pun menegur EEIN beberapa kali untuk menjaga adab dan hormat pada pelanggan lain di dalam kedai tetapi teguran dia tidak diendahkan.

Justeru itu dia telah ambil keputusan untuk terus menegur dengan cara kasar. Jom dengar penjelasan penuh dia.

“Dgr sbelum nk kecam” – Ridhuan Wan

Antara komen netizen terhadap lelaki yang simbah founder

Tapi Abang Pun Salah Hisap Rokok Dalam Kedai Makan?

Artikel By: AwatttSyeikhhh Network

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*