“Banyak lagi isu penting banding kisah saya..”- Nadia Brian Menjawab Tuduhan Di Katakan Curang Dengan 2 Lelaki

Pelakon Nadia Brian enggan mengulas lanjut berhubung tuduhan suaminya, Muizz Nasruddin, bahawa dia menjalinkan hubungan sulit dengan dua lelaki lain sepanjang perkahwinan mereka.

Jelas Nadia, isu terbabit disifatkan terlalu peribadi untuk dikongsikan kepada umum.

“Saya minta maaf, setakat ini saya tak nak komen apa-apa lagi, ini terlalu peribadi.

“Apapun, doa yang baik-baik, sebab bagi saya, banyak lagi isu yang lebih berat dan penting berbanding kisah kecil saya ini,” katanya kepada Gempak.

Tambah Nadia, dia dan suami masih dalam proses perkenalan memandangkan usia perkahwinan mereka masih singkat.

“Saya pun berkahwin sekejap dan proses mengenali itu pun pantas, doakan yang baik-baik,” tambahnya menerusi kiriman aplikasi WhatsApp pada Rabu.

Muizz sebelum ini tampil mengulas situasi terkini rumah tangganya dengan Nadia yang difahamkan sedang retak menanti belah.
Dedah Muizz, isterinya berlaku curang bersama dua lelaki dan mereka sudah tidak tinggal sebumbung sejak lebih tiga bulan.

Muizz dan Nadia mendirikan rumah tangga pada 9 November tahun lalu di Magica Hall, Shah Alam selepas dua tahun berkenalan.

 

Terdahulu menerusi laporan Harian Metro , Muizz enggan mengulas mengenai dakwaan pelakon Aidit Noh menjadi orang ketiga dalam hubungan mereka.

Muizz juga sebelum ini ada memuat naik gambar dan kapsyen berbaur kekecewaan sehingga mengundang pertanyaan dalam kalangan netizen berhubung status rumah tangga mereka.

Muizz dan Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi, 29, mendirikan rumah tangga pada 9 November tahun lalu di Magica Hall, Shah Alam.

Sumber : GEMPAK / HMETRO ONLINE

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*