Isteri Jumpa Gincu Bukan Miliknya Dalam Kereta Suami, Jawapan Suami Memang Padu Siap Gelak Buat Isteri Tergamam

Kebanyakkan pemilik kereta pasti akan menyimpan beberapa peralatan-peralatan bengkel di dalam kereta, sama ada alat untuk menukar tayar seperti jack mahupun spanar untuk menggantikan apa-apa bahagian di dalam enjin.

Alat-alat sebegini ini perlu disimpan untuk kegunaan semasa kecemasan.

Bagi mereka yang jarang menggunakan kenderaan atau tidak begitu mengambil berat tentang keperluan di waktu kecemasan kerana lebih selesa menghantar kereta ke bengkel mungkin tidak begitu kenal dengan alat-alat biasa yang digunakan untuk mengendalikan kereta.

Begitu juga dengan seorang wanita dari Indonesia ini yang berkongsikan kesilapannya dalam sebuah video.

Melalui video tiktok yang dikongsikan semula, wanita itu meluahkan bahawa dia menjadi resah dan sedih selepas masuk ke dalam kereta suaminya.

Semuanya gara-gara dia menemui gincu yang bukan miliknya di bekas letak barang di tepi pintu.Dia kemudian bertanya kepada suaminya jika ada rakannya yang tertinggal lipstick yang mana suaminya menjawab tidak.

Apabila suaminya minta ditunjukkan lipstick yang ditemuinya itu wanita itu pun menunjukkan pada suaminya, membuat suaminya ketawa.

Selepas dijelaskan barulah wanita itu tahu bahawa yang ditemuinya itu bukan gincu tapi sepana soket untuk putarkan skru.

Sumber : HCL

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*