Selepas 3 Bulan Berjuang, Terharu Melihat Frontliner Bertepuk Raikan Kejayaan Mereka

Semalam ucapan terima kasih yang didedikasikan sendiri oleh Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin kepada barisan hadapan negara didalam melawan penularan C0vd19 semasa Perutusan Khas Perdana Menteri semalam adalah benar-benar telah amat menyentuh hati.

Mana tidaknya, segala perjuangan mereka yang selama ini berkorban masa, tenaga dan juga keselamatan diri sedikit sebanyak menyumbang kepada penurunan kadar penularan pendemik didalam negera Malaysia ini.

Dengan kemeriahan Tepukan penuh suka duka..

Susulan daripada itu, muat naik video barisan petugas kesihatan yang bertepuk tangan dengan lengkap bersut PPE begitu mengharukan.

Terasa sebak lihat video nii..
Dengan ada nya perkongsian yang dibuat oleh pengguna di laman media sosial di Twitter dikenali Id sebagai Cik Anas ini turut mengucapkan ribuan tahniah diatas usaha para barisan hadapan yang telah bertungkus-lumus berjuang demi negara Malaysia tercinta ini.

Oleh hal yang demikian, muat naik yang telah dikongsi itu telah berjaya mendapat maklum balas daripada warganet. Dilihat Rata-rata daripada mereka berbangga dengan frontliner negara dan sangat berterima kasih dengan pengorbanan yang mereka curahkan.

Kalian layak dihargai, Kami berasa bangga dengan frontliner Malaysia!!

Lihat Klip Video rakaman yang telah di kongsikan di Twitter

Sumber : Cik Anas / borakdaily

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*