Imbas Lakonan Puteri Balqis Ketika Maharaja Lawak Mega, Sungguh Comel & Terhibur!!

Sejak akhir-akhir ini kisah mengenai nasib malang seorang pelakon kanak-kanak Puteri Balqis menjadi tular. Dikesempatan itu ada yang mengimbau bakat hebat lakonan anak kecil ini di pentas Maharaja Lawak Mega satu ketika dulu.

Kehidupannya yang berubah 360 darjah menjadi bualan hangat netizen. Namun di sebalik kes3dihannya itu, ketabahan anak ini membuatkan ramai kagum.

Biarpun begitu, seorang pengguna Twitter dengan nama akaun SyafaatNasir berkongsikan sedikit sedutan video hasil lakonan Puteri Balqis di Maharaja Lawak Mega satu ketika dulu.Dalam rakaman hanya berdurasi kurang dari seminit itu kelihatan Puteri Balqis berlakon dengan bersahaja bersama kumpulan Bocey. Berikut adalah rakaman yang dikongsikan:

Biarpun masih kecil namun lakonannya cukup bersahaja!

Video yang dikongsikannya ini telah membuatkan ramai terimbau akan bakat insan bernama Puteri Balqis ini. Perkongsiannya itu telah meraih lebih 220,000 tontonan  serta 15,400 likes.

Rata-rata netizen meninggalkan reaksi mereka mengenai Puteri Balqis di Maharaja Lawak Mega ini di ruangan komen seperti berikut:

 

Sumber: SyafaatNasir via HCL

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf
Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*